foto

David de Keyser

  • nar. 1927
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 samuel-613
2013 Blíže k Měsíci
2008 Bůh před soudem (TV film)
2003 Promlčení
2000 Devět životů Tomase Katze
1999 Sluneční jas
Šimon Mág
1997 Designated Mourner, The
Jak si usteleš... (TV film)
1992 Leon the Pig Farmer
1989 Bílé období sucha
Red King, White Knight (TV film)
1988 Out of the Shadows (TV film)
1985 Dr. Fischer of Geneva (TV film)
Král David
1983 Jentl
Martin Luther, Heretic (TV film)
The Ploughman's Lunch
1982 A Woman Called Golda (TV film)
1979 Collision Course (TV film)
1977 Valentino
1976 Pouť zatracených
1975 Angličanka
Útočiště
1973 Na úrovni
1971 Diamanty jsou věčné
Jezdci
1970 Leo poslední
1968 Separation
1965 Catch Us If You Can
1957 Secret Place, The
The Power and the Glory (TV film)
1943 Theatre Royal

TV seriály

2016 Stan Lee's Lucky Man (TV seriál)
2014 Suspects (TV seriál)
2010 Pán času (TV seriál)
Jedenáctá hodina (S05E01)
2005 Řím (TV seriál)
Caesarion (S01E08)
2004 Island at War (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Believe Nothing (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Prvotní hřích (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Under the Hammer (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1989 Confessional (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Vítězství demokracie (S01E06)
Screenplay (TV seriál)
1985 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1984 Robin Hood (TV seriál)
Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Sluha dvou pánů (S03E08)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1958 William Tell (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2013 Science of Doctor Who, The (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace