foto

John Petlock

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Computer Wore Tennis Shoes, The (TV film)
Útěk na Horu čarodějnic (TV film)
1994 Father and Scout (TV film)
1991 The Last to Go (TV film)
Za každou cenu
1990 Pád do nemilosti (TV film)
Sporting Chance (TV film)
1989 Anatomie pana člověka
1988 Baby M (TV film)
1985 Brothers-in-Law (TV film)
Copacabana (TV film)
1983 Two Kinds of Love (TV film)
1982 Forbidden Love (TV film)
1980 Silent Lovers, The (TV film)
1979 Samurai (TV film)
1978 The Critical List (TV film)

TV seriály

1997 Advokáti (TV seriál)
1995 Get Smart (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
Pride & Joy (TV seriál)
Women of the House (TV seriál)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál) - herec, a.z.
Křídla (TV seriál)
1989 A Peaceable Kingdom (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Melba (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Pursuit of Happiness (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
1985 The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrtící hurikán (S01E02)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Filthy Rich (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace