foto

Aimee-Ffion Edwards

  • nar. 21.11.1987 (32 let)
    Newport, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blithe Spirit
2019 The Left Behind (TV film)
2018 To Provide All People (TV film)
2016 Zero Sum
2014 A Poet in New York (TV film)
Under Milk Wood (TV film)
Za vlast a královnu

TV seriály

2019 Four Weddings and a Funeral (TV seriál)
The Winner Takes It All (E04)
We Broke (E03)
Hounslow (E02)
Keeping Faith (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2018 Troy: Fall of a City (TV seriál)
Black Blood (E01)
2017 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Neznabozi (S04E02)
Oprátka (S04E01)
2016 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
Smrt v ráji (TV seriál)
Flames of Love (S05E08)
2015 Wolf Hall (TV seriál)
Ďábelská slina (E04)
Anna Regina (E03)
Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2014 Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
V čísle 9 (TV seriál)
The Harrowing (S01E06)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2012 Walking and Talking (TV seriál)
2011 Luther (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Hounded (S03E02)
Cena za lidskost (TV seriál)
In the Morning (S02E06)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2008 Skins (TV seriál)
Everyone (S02E10)
Jal (S02E08)
Tony (S02E06)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky