foto

Gerry Black

  • nar. 21.9.1927
    New York City, New York, USA
  • zem. 10.6.2017 (89 let)
    Marina Del Rey, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 První neděle
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
2001 Majestic
1999 BitterSweet
1997 Sopka
1994 Blankman
1991 Kvílení vlkodlaků 6
1990 Smrtící zatykač
1989 Osudné následky (TV film)
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
Baby M (TV film)
1985 Re-Animator
1983 Bláznivá dovolená
Pan máma
Tin Man
1981 Thornwell (TV film)
1980 Hero at Large
1979 Aunt Mary (TV film)
1972 Přes 110. ulici

TV seriály

2007 Dva z Queensu (TV seriál)
Manhattan Project (S09E10)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Major Disturbance (S09E04)
Four Play (S08E20)
Fresh Brood (S08E12)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Laundromat (S01E08)
Dva z Queensu (TV seriál)
Vocal Discord (S08E02)
Catching Hell (S07E20)
Van, Go (S07E18)
další epizody (4)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Multiple Plots (S06E17)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
Animal Attraction (S05E15)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Arthur, Spooner (S05E01)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Strangers and Brothers (S01E18)
Pohotovost (TV seriál)
Písek a voda (S07E02)
V rámci možností (S06E17)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
The Good News (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 The Master (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál) - herec, a.z.
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Backstairs at the White House (TV seriál)
Hello, Larry (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace