foto

Barry Jackson

  • nar. 29.3.1938
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.12.2013 (75 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Wedding Video, The
2011 Foster
2009 Toscanini in His Own Words (TV film)
2005 Hra s nevěrou
2004 Wimbledon
2003 Čtvrtek dvanáctého (TV film)
2001 Čtvrtý anděl
1990 Little Sir Nicholas (TV film)
1987 1914 All Out (TV film)
1985 Mr. Love
The Shooting Party
1981 Bunker, The (TV film)
1979 Churchill and the Generals (TV film)
1978 Námořníkův návrat
1977 The Glitterball
1976 Stíhači, na start!
The Morning Spider
1975 Barry Lyndon
Moll Flanders (TV film)
1973 Diamonds on Wheels
1972 Horace (TV film)
1970 Ryanova dcera
1969 Alfréd Veliký
1968 Bofors Gun, The
1965 Strangler's Web
1962 Primitives, The

TV seriály

2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nedokonale dokonalé vraždy (S14E04)
Ozvěny mrtvých (S14E03)
Temná tajemství (S14E02)
další epizody (6)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletý box (S13E06)
Šílená Molly (S13E05)
Mrtvé ticho (S13E04)
další epizody (8)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
A všude kolem roste zelená tráva (S12E05)
Chybná teorie (S12E04)
Pomsta špionů (S12E03)
další epizody (6)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dny bezvládí (S11E06)
Čarodějův synovec (S11E05)
Midsomer Life (S11E04)
další epizody (8)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nevinnost sama (S10E06)
Smrt a prach (S10E05)
Rockerova pomsta (S10E04)
další epizody (5)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
Stará křivda (S09E08)
Andělský chór (S09E07)
další epizody (8)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dům v lese (S09E01)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
Rodinná firma (S08E07)
další epizody (7)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvý ve vodě (S08E02)
Smrt přichází v noci (S08E01)
Duchové minulosti (S07E07)
další epizody (7)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Lesní muž (S07E01)
Draví ptáci (S06E05)
Příběh dvou vesnic (S06E04)
další epizody (6)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtelná bylina (S05E02)
Obchod se smrtí (S05E01)
2001 Micawber (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zkažené ovoce (S04E06)
Temný podzim (S04E05)
Mrtvola ve studni (S04E04)
další epizody (4)
2000 Doctors (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zahrada smrti (S04E01)
Hlasy ze záhrobí (S03E04)
1999 Holby City (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlas krve (S02E04)
Stín smrti (S02E01)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
Věrnost až za hrob (S01E04)
Smrt darebáka (S01E03)
další epizody (4)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
Wokenwell (TV seriál)
1996 Ellington (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Three Seven Eleven (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Growing Rich (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Into the Labyrinth (TV seriál)
Smuggler (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Turning Year Tales (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Kuželky (S01E10)
1977 Premiere (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
The Mackinnons (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
Great Mysteries (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Tom Grattan's War (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Desperate People, The (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Spread of the Eagle, The (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Festival (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace