foto

Neil Dudgeon

  • nar. 2.1.1961 (58 let)
    Doncaster, South Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 United (TV film)
2007 Coming Down the Mountain (TV film)
Malý Rambo
2006 The Lavender List (TV film)
2005 Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
Mesiáš 3: Slib (TV film)
Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy (TV film)
2003 Návrat (TV film)
Planman, The (TV film)
2002 Mesiáš 2: Má je pomsta (TV film)
2001 Mesiáš (TV film)
2000 Bez dechu
Dirty Tricks (TV film)
It Was an Accident
1998 Gift, The (TV film)
1997 Breakout (TV film)
Our Boy (TV film)
1996 S dívkami je to jiné
1994 Otčina (TV film)
Skallagrigg
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
Sharpův orel (TV film)
1992 Revolver (TV film)
1990 Night Voice (TV film)
Oběti osudu
1989 Red King, White Knight (TV film)
1987 Nastražte uši
Road (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vypusťte klauny (S20E06)
Dokud nás smrt nerozdělí (S20E05)
Caustonští lvi (S20E04)
další epizody (6)
2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletí deváté symfonie (S19E06)
Smrt bez rozumu a citu (S19E05)
Poslední odpal (S19E03)
další epizody (4)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na výstavišti (S19E04)
Vesnice, která vstala z mrtvých (S19E01)
Sklizeň duší (S18E06)
další epizody (8)
2015 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedné víno (S17E04)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
Magická vražda (S17E02)
další epizody (4)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
Klub letců (S16E04)
Divoká sklizeň (S16E03)
další epizody (4)
2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
Pan Chápavý (S02E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch panského domu (S16E01)
Škola vražd (S15E06)
Sicilská obrana (S15E05)
další epizody (4)
2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle horoskopu (S15E03)
Vražda nevinnosti (S15E02)
Tajemný jezdec (S15E01)
další epizody (4)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Posvátná víra (S14E07)
Smrt na začátku máje (S14E06)
Nový úsvit (S14E05)
další epizody (8)
2010 Nativity, The (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Guillaumův meč (S13E01)
2009 Life of Riley (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
2007 Romanovo impérium (TV seriál)
2006 Sorted (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zahrada smrti (S04E01)
1999 Four Fathers (TV seriál)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
The Canterbury Tales (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Nice Town (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
Piece of Cake (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)

Dokumentární

2010 Arbor
2003 Humanzee: The Human Chimp (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace