foto

Dick Clark

  • nar. 30.11.1929
    Mount Vernon, New York, USA
  • zem. 18.4.2012 (82 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Motown 45 (TV film)
2002 Milujte svého zabijáka
2001 Spy Kids: Špioni v akci
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
1977 Telethon (TV film)
1970 The Phynx
1968 Killers Three
Wild in the Streets
1961 Young Doctors, The
1960 Because They're Young
1957 Jamboree

TV seriály

2002 American Dreams (TV seriál)
Baby Bob (TV seriál)
1999 Futurama (TV seriál)
Vesmírný pilot 3000 (S01E01)
Akta X (TV seriál)
Milénium (S07E04)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
And the Sabrina Goes to... (S03E08)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál) - a.z.
Mozaika (S05E04) - a.z.
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Silvestr (S04E09)
1994 Fantastic Four, The (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Opička (S01E10)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1982 Police Squad! (TV seriál)
Testimony of Evil (Dead Men Don't Laugh) (E06)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Dokumentární

2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál)
2008 The Wrecking Crew
Wildwood Days
2006 Frankie Laine: An American Dreamer
2004 Intimate Portrait: Donna Summer (TV film)
Michael Jackson: The One (TV film)
2002 Bowling for Columbine
Bubblegum Babylon (TV film)
2000 Intimate Portrait: Suzanne Somers (TV film)
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1981 Rod Stewart: Tonight He's Yours (koncert)

TV pořady

2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 Good Day Live (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1957 The Pat Boone-Chevy Showroom (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1990 Hra s ohněm
1979 Temnota
1968 Killers Three
Podlomená vůle
Sedm divokých

TV seriály

1998 TV Censored Bloopers 98 (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)

TV pořady

1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace