foto

Dick Clark

  • nar. 30.11.1929
    Mount Vernon, New York, USA
  • zem. 18.4.2012 (82 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Motown 45 (TV film)
2002 Milujte svého zabijáka
2001 Spy Kids: Špioni v akci
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
1977 Telethon (TV film)
1970 The Phynx
1968 Killers Three
Wild in the Streets
1961 Young Doctors, The
1960 Because They're Young
1957 Jamboree

TV seriály

2002 American Dreams (TV seriál)
Baby Bob (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Mission: Implausible (S05E18)
1999 Futurama (TV seriál)
Vesmírný pilot 3000 (S01E01)
Dharma & Greg (TV seriál)
Bed, Bath and Beyond (S02E22)
Akta X (TV seriál)
Milénium (S07E04)
1998 Dharma & Greg (TV seriál)
Invasion of the Buddy Snatcher (S01E23)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
And the Sabrina Goes to... (S03E08)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
The Pinky and the Brain Reunion Special (S04E05)
1997 The Angry Beavers (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál) - a.z.
Mozaika (S05E04) - a.z.
Fresh Prince (TV seriál)
Tak to bychom měli (S06E19)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Silvestr (S04E09)
1994 Fantastic Four, The (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Opička (S01E10)
Fresh Prince (TV seriál)
Na návštěvě ve Philadelphii (S04E26)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1982 Police Squad! (TV seriál)
Testimony of Evil (Dead Men Don't Laugh) (E06)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Dokumentární

2020 My Darling Vivian - a.z.
2018 Phila.Sophical - a.z.
2016 Americká 80. léta (TV seriál)
2010 Sid Bernstein Presents...
2008 The Wrecking Crew
Wildwood Days
2006 Frankie Laine: An American Dreamer
2004 Intimate Portrait: Donna Summer (TV film)
Michael Jackson: The One (TV film)
2002 Bowling for Columbine
Bubblegum Babylon (TV film)
2000 Intimate Portrait: Suzanne Somers (TV film)
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1986 Cathode Fuck
1981 Rod Stewart: Tonight He's Yours (koncert)

Producentská filmografie

Filmy

1990 Hra s ohněm
1979 Temnota
1968 Killers Three
Podlomená vůle
Sedm divokých

TV seriály

1998 TV Censored Bloopers 98 (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)

TV pořady

1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Host

TV pořady

2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 Good Day Live (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1957 The Pat Boone-Chevy Showroom (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky