foto

Harry Jierjian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Já, Simon
2004 Eviction

TV seriály

2021 Superman a Lois (TV seriál)
Pilot (E01)
2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter One: Once Upon a Time in New York (E01)
2019 Doom Patrol (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2018 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola první: Říjnová země (S01E01)
TY (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Shogun (S02E03)
Supergirl (TV seriál)
Worlds Finest (S01E18)
Solitude (S01E15)
Bizarro (S01E12)
další epizody (4)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Bílá místa (S01E01)
Supergirl (TV seriál)
Red Faced (S01E06)
Fight or Flight (S01E03)
Flash (TV seriál)
Grodd žije (S01E21)
Hvězdný tým (S01E18)
Není čas (S01E15)
další epizody (4)
2014 Flash (TV seriál)
Zrodil se Flash (S01E06)
Něčemu neutečeš (S01E03)
Revoluce (TV seriál)
Den obětí války (S02E21)
V Austinu (S02E18)
Pavučina snů (S02E15)
další epizody (4)
2013 Cult (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Všichni říkají, miluji tě (S02E09)
Mrtvý muž přichází (S02E06)
Milostný příběh (S02E03)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Návrat prstenu (S05E24)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Špatné rozloučení (S04E22)
Zatímco jsi nespala (S04E16)
2010 Super drbna (TV seriál)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Evin dotek (S04E04)
Nová studentka (S04E03)
další epizody (5)
2009 Super drbna (TV seriál)
Prokletí jménem Humphrey (S03E09)
Dost o Evě (S03E06)
Super drbna se loučí (S02E25)
další epizody (6)
2008 Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Souboj s ješitností (S02E10)
Chuckova pravá tvář (S02E07)
další epizody (7)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Chuckův podnik (S01E07)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Objekt touhy (S02E11)
Vím, že nic nevím (S02E08)
Potrefené husy (S02E05)
další epizody (4)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter Three: What Becomes of the Broken Hearted (E03)
Doom Patrol (TV seriál)
Tyme Patrol (S02E02)
2019 Doom Patrol (TV seriál)
Jane Patrol (S01E09)
TY (TV seriál)
Strach a hnus v Beverly Hills (S02E08)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 62: „Svědek obžaloby“ (S04E05)
Kapitola 47: „Bizarrodale“ (S03E12)
2018 Supergirl (TV seriál)
Fallout (S04E02)
Flash (TV seriál)
Run Iris, Run (S04E16)
2017 Flash (TV seriál)
Dead or Alive (S03E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky