foto

Jiří Böhm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Přání (studentský film)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Zásilka smrti (S03E25)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Závody se smrtí (E10)
Modrý kód (TV seriál)
Poslední kapka (S02E56)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Myslíš to vážně? (S02E02)

Host

TV pořady

2017 Bankovkovi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky