foto

William O'Connell

  • nar. 20.8.1933 (86 let)
    Richmond, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Pronásledovaní (TV film)
1986 Škola letušek
1980 Vždycky zvítězit
1978 Nikdy neprohrát
1976 Psanec Josey Wales
1975 The Dead Don't Die (TV film)
1974 Big Bad Mama
Black Eye
1973 Tulák z širých plání
1972 Culpepperovi hoši
1971 Scandalous John
1970 Which Way to the Front?
1969 Hook, Line & Sinker
Paint Your Wagon
Šťastný konec
1968 Polární stanice Zebra
The Sweet Ride
1967 Games
Ironside (TV film)
It's a Bikini World
The Big Mouth
1966 Way... Way Out
1965 Do Not Disturb
Two's Company (TV film)
Válečník
1963 The Wheeler Dealers
1962 Womanhunt
1961 20,000 Eyes

TV seriály

1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Dirty Business (S01E16)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Instant Freeze (S01E07)
Mission: Impossible (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Chameleon (S01E31)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Cavender is Coming (S03E36)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky