foto

Andrew Pang

  • nar. Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Bread Factory, Part One
2017 Pěkně blbě
2016 Wiener-Dog
2013 Picture of You, A
2002 Aller simple pour Manhattan
1999 Válka gangů
1998 Vyhnanec (TV film)
1996 Zkouška ohněm

TV seriály

2018 Iron Fist (TV seriál)
This Deadly Secret... (S02E03)
Luke Cage (TV seriál)
The Basement (S02E06)
2017 Kevin si počká (TV seriál)
The Back Out (S01E16)
The Detour (TV seriál)
The Club (S02E02)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Locked Box (S02E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nejhorší možný scénář (S06E01)
2014 Believe (TV seriál)
2013 Černá listina (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
My America (TV seriál)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Stříbrná kulka (S02E15)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Bi-Sexual (S08E07)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
42 (E05)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Člověk člověku vlkem (S01E14)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Armed Forces (S12E02)
1997 Prince Street (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Atonement (S06E18)
1995 Central Park West (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Act of God (S05E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace