foto

Dion Johnstone

  • nar. 12.10.1975 (44 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Family Christmas Gift (TV film)
Canadian Strain
2018 Guion
2010 Bouře
2009 Ledové tornádo (TV film)
Mořský vlk (TV film)
2008 Akta X: Chci uvěřit
2003 Jádro
Pavučina snů
2002 Byl jsem mladým Faustem (TV film)
Právo v Los Angeles (TV film)
2001 Josie a její kočičky
2000 Man Who Used to Be Me, The (TV film)
Vražda na filmovém festivalu v Cannes (TV film)

TV seriály

2020 Sladké magnólie (TV seriál)
Bouřky a duhy (E10)
Kde mě najdeš (E09)
Jací blázni jsou ti lidé (E08)
další epizody (10)
2018 Vítejte ve Star Falls (TV seriál)
2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Léčivé ruce (S01E04)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
2013 Defiance (TV seriál)
If I Ever Leave This World Alive (S01E09)
Goodbye Blue Sky (S01E07)
The Devil in the Dark (S01E03)
Zločinná mysl (TV seriál)
White Knight (S01E04)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Forget Oblivion (S05E07)
2011 Kingová (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Trosečníci (S06E18)
Proměna (S06E16)
2002 Breaking News (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Things Left Unsaid: Part 2 (S01E20)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Unreasonable Doubt (S01E05)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Domácí zvířata (S05E07)
Pátý člen (S05E04)
2000 Big Sound (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
První hostitelé (S04E08)
1999 Hope Island (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Nouzová situace (S03E14)
Vzpomínky Jolinar (S03E12)
Bitevní řád (S03E09)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky