foto

Barbara Rhoades

  • nar. 23.3.1946 (72 let)
    Poughkeepsie, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Paranoia
2005 Barry Dingle
1993 Podzemní past (TV film)
1989 Zmrzlý na kost
1985 Picking Up the Pieces (TV film)
1984 Much Ado About Nothing (TV film)
1983 Venice Medical (TV film)
1981 Side Show (TV film)
1980 Day the Women Got Even, The (TV film)
Serial
1979 Sex and the Single Parent (TV film)
1977 Choirboys, The
Děvče pro zábavu
1976 Great Houdini, The (TV film)
Twin Detectives (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
Crime Club (TV film)
1974 Harry a Tonto
Punch and Jody (TV film)
1973 Dublinské vraždy
Hunter (TV film)
Křičí, Drakula, křičí
Trpasličí gang
What Are Best Friends For? (TV film)
1972 Příběhy z pískoviště
The Judge and Jake Wyler (TV film)
1970 Byl jednou jeden lotr
1969 Dragnet 1966 (TV film)
Silent Gun, The (TV film)
1968 Don't Just Stand There!
The Shakiest Gun in the West

TV seriály

2003 Právo a pořádek (TV seriál)
House Calls (S13E21)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Znamení růže (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Generations (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Všechno lítá, co peří má (S01E03)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hanging In (TV seriál)
Mr. Dugan (TV seriál)
Stone (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Busting Loose (TV seriál)
Quark (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Far Out Space Nuts (TV seriál)
Ghost Busters, The (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Krize identity (S05E03)
1974 Happy Days (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Její příležitost (S01E05)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1979 Password Plus (TV pořad)
1977 To Say the Least (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Match Game PM (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace