foto

John Balma

  • nar. 16.6.1959 (59 let)
    Redding, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Sub
2013 Santa Switch (TV film)
2008 Každý má svůj sen
2007 Playing Chicken
2006 Rebelka
2002 Hourly Rates
Podraz.com
Půlnoční míle

TV seriály

2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Co se děje ve Vegas (E10)
Agent Carter (TV seriál)
Better Angels (S02E03)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Bachelor Party (S01E12)
The Earthquake (S01E06)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ms. Ludgate-Dwyer Goes to Washington (S07E08)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
Fluoride (S06E08)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Leslie vs. April (S05E07)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Telethon (S02E22)
Leslie's House (S02E14)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Večírek džentlmenů (S04E06)
Vražedná čísla (TV seriál)
Třináct (S04E04)
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
Four Kings (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Brothers and Sisters (E02)
Pilot (E01)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje projížďka (S04E24)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Příměří (S02E15)
Přátelé (TV seriál)
Na Barbadosu – 2. část (S09E24)
2002 Do Over (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Únos (S02E10)
2001 Kristin (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dvojí rande (S01E12)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Willova záchrana (S01E20)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace