foto

John Balma

  • nar. 16.6.1959 (60 let)
    Redding, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Sub
2013 Santa Switch (TV film)
2008 Každý má svůj sen
2007 Playing Chicken
2006 Rebelka
2002 Hourly Rates
Podraz.com
Půlnoční míle

TV seriály

2019 Superstore (TV seriál)
Cloud 9 Academy (S04E10)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Co se děje ve Vegas (E10)
Agent Carter (TV seriál)
Better Angels (S02E03)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Rozlučka se svobodou (S01E12)
Zemětřesení (S01E06)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ms. Ludgate-Dwyer Goes to Washington (S07E08)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
Fluoride (S06E08)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Leslie vs. April (S05E07)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Telethon (S02E22)
Leslie's House (S02E14)
2008 V dobrém i zlém (TV seriál)
Miláček Doug (S03E04)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Večírek džentlmenů (S04E06)
Vražedná čísla (TV seriál)
Třináct (S04E04)
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
Four Kings (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Brothers and Sisters (E02)
Pilot (E01)
Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje projížďka (S04E24)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Příměří (S02E15)
Přátelé (TV seriál)
Na Barbadosu – 2. část (S09E24)
2002 Do Over (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Únos (S02E10)
2001 Kristin (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dvojí rande (S01E12)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Laurie Loses It (S02E20)
1999 Passions (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Willova záchrana (S01E20)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Detektiv Dick (S05E04)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky