foto

Don Taylor

  • nar. 13.12.1920
    Freeport, Pennsylvania, USA
  • zem. 29.12.1998 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Diamond Trap, The (TV film)
1987 Duchem proti své vůli (TV film)
1986 Láska na inzerát (TV film)
1985 Going for the Gold: The Bill Johnson Story (TV film)
Můj příliš hříšný život (TV film)
Secret Weapons (TV film)
1984 Hledání ztraceného syna (TV film)
1983 Ghost Dancing (TV film)
Listen to Your Heart (TV film)
September Gun (TV film)
1982 Drop-Out Father (TV film)
1981 Nedodržený slib (TV film)
Red Flag: The Ultimate Game (TV film)
1980 Promise of Love, The (TV film)
Tajemná záře nad Pacifikem
1979 Gift, The (TV film)
1978 Damien
1977 Hemingway Play, The (TV film)
Kruh (TV film)
Ostrov doktora Moreaua
1976 Ozvěna léta
Velký skaut a holka
1974 Honky Tonk (TV film)
Night Games (TV film)
1973 Tom Sawyer
1972 Heat of Anger (TV film)
Manhunter, The (TV film)
1971 Útěk z Planety opic
1970 Wild Women (TV film)
1969 Armáda pěti mužů
Confessions of Marian Evans, The (TV film)
1968 Something for a Lonely Man (TV film)
1967 Jack of Diamonds
1966 Horatio Alger Jones (TV film)
1964 Ride the Wild Surf
1963 Rockabye the Infantry (TV film)
1961 Everything's Ducky

TV seriály

1971 Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Tammy Grimes Show, The (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace