foto

Dick Balduzzi

  • nar. 9.2.1928 (91 let)
    Alliance, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Vražedný instinkt (TV film)
1985 Brothers-in-Law (TV film)
Do noci
1984 Johnny Dangerously
1983 Carpool (TV film)
Kokain a modré oči (TV film)
1982 Posedlý
1981 Pošťák vždy zvoní dvakrát
Zorro, the Gay Blade
1980 Fatso
1978 V kómatu
1977 San Pedro Bums, The (TV film)
1975 Shadow in the Streets, A (TV film)
1974 Newman's Law
1973 Message to My Daughter (TV film)
Šéf je mrtvý
1972 Playmates (TV film)
1971 The Feminist and the Fuzz (TV film)
Two on a Bench (TV film)
1970 Kellyho hrdinové
1967 Bell for Adano, A (TV film)

TV seriály

1990 Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Muž, který unikal spravedlnosti (S01E04)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Foul Play (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Bob Crane Show, The (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Thicker Than Water (TV seriál)
Toma (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
What Do You Do When the Boss Says 'I Love You' (S03E20)
Lou's Place (S03E16)
1972 The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Thoroughly Unmilitant Mary (S02E08)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Moving Finger (S01E09)
Bewitched (TV seriál)
Illegal Separation (S01E32)
1963 Lawbreakers, The (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace