foto

Christian Stolte

  • nar. 16.10.1962 (57 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 For a Good Time
The Man in the Silo
2013 Best If Used By
2011 Mulligan
2010 Ca$h
Something Better Somewhere Else
2009 Ctihodný občan
Pod novým vedením
Veřejní nepřátelé
2008 A svět byl můj
Fraternity House
2007 Crime Fiction
2006 Death of a President
Horší už to nebude
Payback: Straight Up
2004 Mr. 3000
2002 Road to Perdition
2001 Ali
Novocaine
2000 Bratr 2
1999 Ozvěny mrtvých
1992 Bdělé oko veřejnosti

TV seriály

2020 Chicago Fire (TV seriál)
Epizoda 15 (S08E15)
Epizoda 14 (S08E14)
Epizoda 13 (S08E13)
další epizody (6)
2019 Chicago P.D. (TV seriál)
Infection, Part III (S07E04)
Chicago Fire (TV seriál)
Best Friend Magic (S08E09)
Seeing Is Believing (S08E08)
Welcome to Crazytown (S08E07)
další epizody (22)
2018 Chicago Med (TV seriál)
When To Let Go (S04E02)
Chicago P.D. (TV seriál)
Profiles (S05E16)
Chicago Fire (TV seriál)
Always a Catch (S07E09)
The Solution To Everything (S07E08)
What Will Define You (S07E07)
další epizody (26)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Seven Indictments (S04E14)
Don't Bury This Case (S04E09)
Chicago Fire (TV seriál)
Down Is Better (S06E06)
Devil's Bargain (S06E05)
A Breaking Point (S06E04)
další epizody (20)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Malignant (S01E05)
Chicago P.D. (TV seriál)
All Cylinders Firing (S04E03)
Knocked the Family Right Out (S03E11)
Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
Lift Each Other (S05E07)
That Day (S05E06)
další epizody (22)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Forget My Name (S03E08)
Debts of the Past (S03E04)
What Puts You on That Ledge (S02E16)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
When Tortoises Fly (S04E08)
Sharp Elbows (S04E07)
další epizody (22)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Arrest in Transit (S03E09)
Chopper (S03E08)
další epizody (22)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (24)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
další epizody (10)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Řezník (E02)
Pilot (E01)
The Playboy Club (TV seriál)
Šéf (TV seriál)
Choose (S01E08)
Spit (S01E06)
Remembered (S01E05)
další epizody (4)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Pan X (S02E14)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Let (S01E22)
Teď! (S01E21)
Dnes večer (S01E20)
další epizody (7)
Pohotovost (TV seriál)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
Jeden z kola ven (S01E12)
Kejkle (S01E10)
další epizody (10)
1999 Turks (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky