foto

Igor Krempaský

  • nar. 9.11.1963 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Babie leto
1995 Hu - hu bratia (TV film)
Tajomstvo šťastia (TV film)
1994 O Zorali a dvoch bratoch
1992 Európa, moja láska (TV film)
1991 Konto (TV film)
1990 Spomalený úder (TV film)
V rannej hmle
1988 Dirigent (TV film)
Maratón (TV film)
Orechové škrupinky (TV film)
Ten tretí (TV film)
1987 Dulcinea z Tobosa (TV film)
Henrich IV. (divadelní záznam)
Miliónový chlap (TV film)
O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil (TV film)
Pravidlá kruhu
1985 Štvrtá hlava draka (TV film)
1984 Kirchhoffov zákon (TV film)
Meter (TV film)
Priatelia hier a zábav (TV film)
Súťaž o milión (TV film)
1979 Prievidzský mriežkovaný (TV film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Pod ulicami Bratislavy (E08)
2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Dotyk spravodlivosti (S02E04)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Papierové lásky (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace