foto

Stephen DeRosa

  • nar. 10.6.1968 (51 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Café society
2015 Lucky N#mbr
2013 Sleeping with the Fishes
2011 Man America
2007 Fort Pit (TV film)
2000 The Man Who Came to Dinner (TV film)

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
The Informant (No. 118) (S05E10)
2016 Rozvod (TV seriál)
Zvolnění (S01E10)
Vinyl (TV seriál)
Raketa (E04)
Jak prosté (TV seriál)
Sázka na prohru (S04E19)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Trestní řízení (S07E01)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
New York Sour (S04E01)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Čeká tě překvapení (S03E05)
Rozhodnutí (S03E01)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Nebezpečná služebná (S02E03)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Návrat k normálu (S01E12)
Odjezd (S01E03)
Boardwalk Empire (S01E01)
Submissions Only (TV seriál)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Baby Face (S04E01)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody Loves Raimondo's (S14E20)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Sex, Lies & Videotape (S03E09)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Hunters (S09E13)
1996 Správná Susan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace