foto

Philip Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Our Girl (TV film)
2011 Radost pro Freddieho (TV film)
2009 Enid (TV film)
2007 Rise of the Footsoldier
2006 Létající Skot
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
2003 Tomu se ani nechce věřit (TV film)
2002 Green-Eyed Monster (TV film)
2001 Dohola
2000 Bílá vdova
1999 Největší obchodní dům na světě (TV film)
1998 Seesaw (TV film)
1997 Křídla vášně
1995 Foťák
Nebezpečná dáma
1993 Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
1992 Hlavní podezřelý: Neviňátka (TV film)
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)
1990 Missing Persons (TV film)
1980 Sláva

TV seriály

2018 The Innocents (TV seriál)
Will You Take Me Too? (E07)
Not the Only Freak in Town (E06)
Passionate Amateur (E05)
další epizody (7)
2017 Doktorka Fosterová (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Hacknutí (S01E04)
2014 Line of Duty (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2012 Eternal Law (TV seriál)
Mateřské pouto (TV seriál)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2010 Identity (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Never Better (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
2007 Sold (TV seriál)
2005 Living It (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Karty na stole (S10E02)
2004 Powers (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
Beast (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
Wavelength (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1990 Chain (TV seriál)
Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1989 Maid Marian and Her Merry Men (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Diary of Anne Frank, The (TV seriál)
Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace