foto

Oldřich Lipský

  • nar. 4.7.1924
    Pelhřimov, Československo
  • zem. 19.10.1986 (62 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Cannes IFF

San Sebastián IFF

Herecká filmografie

Filmy

1974 Hračičkové a drak (TV film)
1948 Červená ještěrka
1946 V horách duní
1945 Řeka čaruje

Dokumentární

2005 Příběhy slavných (TV seriál) - a.z.
Tak tohle je ten svět... (S06E04) - a.z.
1980 Jak se dělá smích
1956 Přihlašte své televizory

TV pořady

1995 Úsměvy českého filmu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 699)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace