foto

Jack Knight

  • nar. 26.2.1938 (81 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Get a Job
2015 Méďa 2
2013 Baseball's Last Hero: 21 Clemente Stories
2011 Moneyball
2009 7 Days of Yellow
2008 Speedland
2007 April Moon
2003 Black Ball
If
2002 Chyť mě, když to dokážeš
1998 Mág Houdini (TV film)
1997 L. A. - Přísně tajné
1996 Andělé naděje: Příběh Dorothy Day
Studentka na telefon (TV film)
1995 Baby Face Nelson
1994 Exterminátor 2
1993 Černá hvězda
1981 Charlie and the Great Balloon Chase (TV film)
1977 Horrible Honchos, The (TV film)
1976 Law and Order (TV film)
P.J. and the President's Son (TV film)
1975 Dead Man on the Run (TV film)
Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
1974 Busting
1973 Dlouhé loučení
Wicked, Wicked
1971 Apartmá v hotelu Plaza
1969 Sicilský klan
1968 Rosemary má děťátko

TV seriály

2016 The Grinder (TV seriál)
Grinder v Grinder (E13)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Whatever It Takes... (S02E05)
Parťáci (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Business (S01E11)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Patricka Bubleyho (S03E06)
2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Science fiction (S05E20)
JAG (TV seriál)
Útěk z pekla (S06E16)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Učitelčin mazlíček (S01E04)
1994 Chůva k pohledání (TV seriál)
Stock Tip (S02E09)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1988 Annie McGuire (TV seriál)
Family Medical Center (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
1983 Na zdraví (TV seriál)
The Boys in the Bar (S01E16)
Father Knows Last (S01E15)
Let Me Count the Ways (S01E14)
1982 Na zdraví (TV seriál)
The Spy Who Came in for a Cold One (S01E12)
One for the Book (S01E11)
Truce or Consequences (S01E08)
další epizody (4)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Friends (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Lotsa Luck (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace