foto

David Gianopoulos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Anderson Falls
2006 Color of the Cross
Hard Scrambled
2005 Krvavá odplata
2000 $pent
1999 Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda (TV film)
1998 Crossfire
1997 Air Force One
Critics and Other Freaks
Smrt za lež (TV film)
The First to Go
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
Přepadení 2: Temné území
1994 Oběti zloby (TV film)
1992 Bdělé oko veřejnosti
1988 Too Young the Hero (TV film)

TV seriály

2012 American Horror Story (TV seriál)
Kořeny zrůdnosti (S02E06)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
On mrtvý, ona mrtvá (S03E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S08E12)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Za Warricka (S09E01)
Za Geddu (S08E17)
2007 Cane (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Růžový dort (S02E15)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Tři výstřely (S03E21)
2004 JAG (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S09E23)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
The Election (S03E14)
Tweaked-Out, Fucked-Out Crystal Queen (S03E13)
Poster May Lead to the Truth (S03E11)
další epizody (8)
Pohotovost (TV seriál)
Když se noc setká s dnem (S09E21)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Fighter (S02E19)
1998 The Last Don II (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Wedding (S05E22)
1997 Poslední don (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Útěk (S01E07)
1993 Sirény (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky