foto

Robert Lesser

  • nar. 22.10.1942 (76 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 8989 Redstone
2007 Ašita e no juigon
2005 Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
2001 Americká rapsodie
1999 Auteur Theory, The
Konec světa
1998 Godzilla
1997 Relic
1995 Across the Moon
Steal Big, Steal Little
1993 Tina Turner
1991 Blood Ties (TV film)
Oscar
The Josephine Baker Story (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1989 Great Balls of Fire!
Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
1988 Ernest zachraňuje Vánoce
Pevnost
Rukojmí pro vraha
Smrtonosná past
1987 On Fire (TV film)
Poslední nevinný (TV film)
Záhrobní komando
1986 Policie z New Orleans
Poltergeist II
Se strachem v zádech
Who Is Julia? (TV film)
1985 Cena krve
1984 2010: Druhá vesmírná odysea
1983 Nick Danger in The Case of the Missing Yolk
1981 Gangster Wars
1980 Vánoční zlo
1977 Děvče pro zábavu
1975 Hester Street
1974 Hot Times
1967 David Holzman's Diary

TV seriály

1994 The George Carlin Show (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Hledání skříňky (S06E05)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jasnovidec (S01E06)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace