foto

David Ondříček

  • nar. 23.6.1969 (48 let)
    Praha, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2018 Emil Zátopek
2017 Dukla 61 (TV film)
2012 Ve stínu
2006 Grandhotel
2003 Jedna ruka netleská
2000 Samotáři
1996 Šeptej
1991 Theodor Pištěk

Dokumentární

2016 Zátopek (TV film)
1996 Mystic Skate Cup (TV film)
1992 Janáčkovy Hukvaldy (koncert)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Videa (2)

  • Video © LD Entertainment
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Z natáčení 3 - Alena Mihulová (herečka), Aňa Geislerová (herečka), David Ondříček, Marcin Dorociński (herec)
    02:14
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Falcon
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Z natáčení - David Ondříček (producent), Sebastian Koch (herec)
    02:39
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(450)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace