foto

David Ondříček

  • nar. 23.6.1969 (48 let)
    Praha, Československo

Producentská filmografie

Filmy

2015 Ztraceni v Mnichově
2012 Ve stínu
2006 Grandhotel
2003 Jedna ruka netleská
2000 Samotáři

TV seriály

2017 Single Lady (TV seriál)
Lady na dně (S02E01)
Láskomejdlo (S02E04)
Na tripu (S02E05)
Single Man (TV seriál)
Taxikář (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Videa (2)

  • Video © LD Entertainment
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Z natáčení 3 - Alena Mihulová (herečka), Anna Geislerová (herečka), David Ondříček, Marcin Dorociński (herec)
    02:14
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Falcon
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Z natáčení - David Ondříček (producent), Sebastian Koch (herec)
    02:39
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(456)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace