foto

David Ondříček

  • nar. 23.6.1969 (48 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Ceny české filmové kritiky

Režijní filmografie

Filmy

2018 Emil Zátopek
2017 Dukla 61 (TV film)
2012 Ve stínu
2006 Grandhotel
2003 Jedna ruka netleská
2000 Samotáři
1996 Šeptej
1991 Theodor Pištěk

Dokumentární

2016 Zátopek (TV film)
1996 Mystic Skate Cup (TV film)
1992 Janáčkovy Hukvaldy (koncert)
Prouza a Priessnitz (TV film)
1990 Lucie Tour
Om...

TV pořady

2013 Deník Dity P. (TV pořad)
1994 Videománie (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Ve stínu
2003 Jedna ruka netleská
1996 Šeptej

Dokumentární

2016 Zátopek (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Šeptej
1980 Trhák
1977 Příběh lásky a cti
1975 Medvěd (TV film)

Dokumentární

2014 13. komnata Miroslava Ondříčka (TV film)
2003 Film o filmu: Jedna ruka netleská (TV film)
2000 Film o filmu: Samotáři

TV pořady

2017 24. Český lev (TV pořad)
2016 Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad)
2014 Ceny české filmové kritiky 2013 (TV pořad)
2013 Český lev 2012 (TV pořad)
2010 Kinorama (TV pořad)
Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(450)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace