foto

Nicholas Le Prevost

  • nar. 18.3.1947 (73 let)
    Wiltshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Here Comes Hell
2014 Testament mládí
2012 Run for Your Wife
2010 Made in Romania
2009 Margaret (TV film)
2008 Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
Rozervaná pouta
Zbouchni mě!
2007 Nalomené vztahy (TV film)
Very British Sex Scandal, A (TV film)
Wednesday
2004 Dívčí válka
2003 Rozverná mládež
2000 Amatér
1998 Armáda v sukních
Zamilovaný Shakespeare
1997 Cold Enough for Snow (TV film)
1996 Kirjad idast
1993 Harnessing Peacocks (TV film)
1991 Lost Language of Cranes, The (TV film)
1988 The Girl in a Swing
1987 Scoop (TV film)
Ubohá bohatá dívka (TV film)
1986 Profesore, jdete pozdě!
1985 Dr. Fischer of Geneva (TV film)
Last Evensong, The (TV film)
Time and the Conways (TV film)
We'll Support You Evermore (TV film)
1982 Crystal Gazing

TV seriály

2019 Válka světů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Doupě zhýralců (S03E08)
2009 Královna (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
Cranford (TV seriál)
October 1844 (S02E02)
August 1844 (S02E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Porodní krize (S04E06)
Zesnulý (S04E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Osudná třináctá jamka (S12E01)
2007 The Omid Djalili Show (TV seriál)
2006 Život v buši (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Čas přílivu (S10E04)
2004 Vraždy v muzeu (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Foylova válka (TV seriál)
Padesát lodí (S02E01)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt darebáka (S01E03)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
The Window & the Weather (S01E04)
1992 A Fatal Inversion (TV seriál)
Camomile Lawn, The (TV seriál)
1990 Up the Garden Path (TV seriál)
1989 The Ginger Tree (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 Bounder, The (TV seriál)
Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
The Unseen Hook (E07)
1980 It Takes a Worried Man (TV seriál)
1979 Penmarric (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Don't Forget to Write! (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2013 National Theatre Live: 50 Years on Stage (TV film)
1982 Běh času (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Antony & Cleopatra (divadelní záznam)
2015 Man and Superman (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky