foto

Fujuka Ono

  • nar. 13.1.1978 (41 let)
    Sapporo, Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fastening Days 3
2016 Fastening Days 2
2014 Fastening Days
2013 Gekidžóban Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai.
2012 To Love-Ru: Trouble - Darkness
2011 Deadman Wonderland: Akai Knife cukai
Fairy Tail
Mai no mahó to katei no hi (TV film)
Tansu waraši. (TV film)
2010 Toaru kagaku no Railgun: Misaka-san wa ima čúmoku no mato desu kara
2009 To Love-Ru: Trouble
Učú senkan Jamato: Fukkacu hen
Šakugan no Šana S
2008 Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
2006 Maria-sama ga miteru 3rd season
Sin in the Rain

TV seriály

2017 Nanbaka (TV seriál)
2016 Mahó šódžo ikusei keikaku (TV seriál)
2015 The Rolling Girls (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
2014 Gin no sadži (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
Šigacu wa kimi no uso (TV seriál)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
2012 AKB0048 (TV seriál)
Ano nacu de matteru (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Hiiro no kakera: Tamajori hime kitan (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Shining Hearts: Šiawase no Pan (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
2011 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
Happy Kappy (TV seriál)
Icuka tenma no kuro Usagi (TV seriál)
Nacume júdžinčó san (TV seriál)
Seikon no Qwaser II (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
2010 Battle Spirits: Brave (TV seriál)
Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Jume miru, anime: On-čan – Season 2 (TV seriál)
Motto To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Saraija gojó (TV seriál)
Seikon no Qwaser (TV seriál)
Starry Sky (TV seriál)
Čú Bra!! (TV seriál)
2009 Aoi hana (TV seriál)
Bakugan Battle Brawlers: New Vestroia (TV seriál)
Basquash! (TV seriál)
Battle Spirits: Šónen gekiha Dan (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Pandora Hearts (TV seriál)
Umineko no naku koro ni (TV seriál)
Šikabane hime: Kuro (TV seriál)
2008 Hatenkó júgi (TV seriál)
Jume miru, Anime: On-čan (TV seriál)
Mahócukai ni taisecu na koto: Nacu no sora (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Kaibucu ódžo (TV seriál)
KimiKiss pure rouge (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Rental Magica (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Gift: eternal rainbow (TV seriál)
Kilari (TV seriál)
Mamoru-kun ni megami no šukufuku o! (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
Rjúsei no Rockman (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
Šinigami no Ballad (TV seriál)
2005 Air (TV seriál)
Animal jokočó (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Ičigo Marshmallow (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Rozen Maiden: Träumend (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
Zettai šónen (TV seriál)
2004 Aišiteru ze Baby (TV seriál)
Bókjaku no senricu (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Major (TV seriál)
2003 Futacu no Spica (TV seriál)
2002 Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Yu-Gi-Oh! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky