foto

Douglas Bennett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Kid
2018 Hyde Park
2017 Bigger Than the Beatles
Black Cat
2016 Wolf Mother
2015 ToY
2014 Lost Angels
2013 Coldwater
Pomsta a spravedlnost (TV film)
2012 Born & Raised
Perception
2010 Kiss the Abyss
2000 60 sekund
1999 Úspěšný Mumford
1997 Gang policajtů
1996 Zločin století (TV film)
1995 Vražda prvního stupně
1994 Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí
1993 Come the Morning

TV seriály

2019 Nový domov (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Toldja (S06E07)
Fear and Loathing on the Planet of Kitson (S06E03)
2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Big House Pt.1 (S05E01)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Keep 'Em Separated (S02E15)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Poor Little Lambs (S07E04)
Black Widower (S07E01)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
You Are My Sunshine (S06E12)
Aon Rud Persanta (S06E11)
Huang Wu (S06E10)
další epizody (6)
2012 Dexter (TV seriál)
Systému navzdory (S07E03)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Epilogue (S07E06)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Eagleheart (TV seriál)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Heavy Metal (S01E04)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Na jednu noc (S03E14)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a tři koláče (S02E11)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Mladík, který spadl z nebe (S09E15)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Doublemeat Palace (S06E11)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Samé trápení (S03E15)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Ztracený ráj (S04E14)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Alko a nealko (E02)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Věrnost na dvě strany (S02E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky