Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mickey se seznámí s novým klientem, řeší nepříjemný pracovní požadavek a dvakrát neztrácí čas s majitelkou restaurace. Lorna má plné ruce práce se školou i kanceláří. (Netflix)

Recenze (2)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si pamatuju, tak z první série jsem byl docela nadšený, o to víc mě zahajovací epizoda druhé zklamala. Vůbec mě to nebavilo a vlastně se v epizodě s výjimkou závěrečné scény nic nestalo. Herecky taky nic moc. 55% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S první sezónou jsem byl až nečekaně spokojen, takže jsem se na pokračování možná až příliš těšil. První epizoda druhé řady mě ale příliš nenadchla. Michael Connelly patří dlouhodobě mezi mé oblíbené spisovatele, přesto jsem dlouho netušil, na co se vlastně dívám. Teprve podle jména Lisy Trammell jsem pochopil, že zřejmě půjde o Pátého svědka, ale kromě toho jména jsem další styčné body nenašel. Tvůrci mě následně vykolejili tím, že plynule přešli na první knihu s Mickey Hallerem, takže asi půjde o pěkný mišmaš. No, a jako mišmaš na mě působil celý tento díl, který přinesl ode všeho něco, a přitom se mnoho podstatného neudálo. / Poučení: Když tě začne zasloužilý feťák poučovat o důvěře, bude to s tebou asi nahnuté. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama