foto

Deanne Bray

  • nar. 14.5.1971 (47 let)
    Canoga Park, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Deanne Bray, narozená 14. května 1971, je od narození hluchá na pravé ucho a na levé musí používat naslouchátko pro neslyšící. Od mala trénovala odezírání ze rtů a znakovou řeč a tak umí velmi dobře komunikovat i psát.

K hraní se dostala v Northringenu, kde studovala biologii a byla členkou taneční skupiny Prim West. Deanne se začala objevovat v různých shows, poté se dostala do seriálu o neslyšící agentce FBI jménem Sue Thomas a tato role ji proslavila nejvíce. Později v Kalifornii učila neslyšící děti a založila program gramotnosti "The Little Bookworm Club". Do tohoto programu se přidalo organizací.

V současnosti Deanne žije se svým manželem Troyem Kotsurem v Los Angeles. Troy je také hluchý a stejně jako jeho žena se živí herectvím. Objevil se i v jedné epizodě seriálu o Sue Thomasové. V roce 2005 se manželům narodila dcera Kyra Monique Kotsur.

UncleSam

Herecká filmografie

Filmy

2013 No Ordinary Hero: The SuperDeafy Movie
2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
Universal Signs
2003 L.A. Okrsek 187 (TV film)
1996 What Do Women Want
1995 Postrach (TV film)

TV seriály

2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Qatar (S06E06)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Konec epochy (S04E19)
Zeď (S04E18)
Umění klamu (S04E17)
další epizody (5)
2009 Hrdinové (TV seriál) - herec, a.z.
Díkůvzdání (S04E11) - a.z.
Neviditelný protivník (S04E09)
Tabula rasa (S04E06)
další epizody (5)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Láska vítězí (S05E08)
Lesby utržené ze řetězu (S05E07)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Lesk a bída (S04E10)
Lascivně melodický text (S04E09)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tlumič (S06E18)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Rat Dog (S06E06)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Hell (S03E12)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
Dívky z lepších rodin (S03E18)
Muž ve stínu (S03E17)
další epizody (11)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Udělala to, nebo neudělala (S03E08)
Hra podle Simona (S03E07)
Letadla, vlaky, auta (S03E06)
další epizody (21)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra na novomanžele 2. část – Rozchod je vždy těžký (S02E06)
Hra na novomanželé 1.část (S02E05)
Nevyřešený případ (S02E04)
další epizody (16)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Chamtivost (S01E08)
Tichá noc (S01E07)
Ozvěna z minulosti (S01E06)
další epizody (8)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Slyšet ticho (S01E20)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Letec (S01E03)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Dokumentární

2007 I See The Crowd Roar: The Story of William Dummy Hoy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace