foto

LaChanze

  • nar. 16.12.1961 (58 let)
    St. Augustine, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Diane
Melinda
2013 Vedlejší účinky
2011 Černobílý svět
2009 Breaking Upwards
2003 Lucy (TV film)
2002 Heartbreak Hospital
1999 Hercules: Zero to Hero
1997 David Searching
Herkules
1993 Poslíček
1992 Muž zázraků
Můj nový revolver

TV seriály

2020 Dobrý boj (TV seriál)
The Gang Is Satirized and Doesn't Like It (S04E04)
2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One Inspired by Roy Cohn (S03E02)
2016 Jedna noc (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
2008 The Battery's Down (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover (S09E15)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Baby Killer (S02E05)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Bývalý milenec ve městě (S02E18)
1998 Herkules (TV seriál)
1997 Total Security (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1989 Cosby Show (TV seriál)
The Lost Weekend (S05E14)
1988 Cosby Show (TV seriál)
The Prom (S04E22)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 20/20 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky