foto

Victor Romito

  • nar. 11.3.1908
    Itálie
  • zem. 13.5.1980 (72 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Harry a Walter jedou do New Yorku
1974 Mame
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
Paint Your Wagon
1968 Madigan
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Hotel
The Fastest Guitar Alive
1966 Nevada Smith
Náš muž Flint
Swinger, The
Three on a Couch
1965 Cesta spásy
Do Not Disturb
Přelud
The Bounty Killer
1964 Elvis Presley: Roustabout
Ten nejlepší
1963 Three Stooges Go Around the World in a Daze, The
Vlastní žena se nekritizuje
Čtyři z Texasu
1962 Jak byl dobyt Západ
Něžná je noc
Ptáčník z Alcatrazu
Útěk ze Zahrainu
1961 Stroj na líbánky
1960 Kankán
Na sever Aljašky
Seven Thieves
1959 The Gene Krupa Story
The Young Land
1958 Auntie Mame
Pirát
The Black Orchid
The Last Hurrah
The Perfect Furlough
Učitelčin miláček
1957 Jeanne Eagels
Monkey on My Back
The Buster Keaton Story
The Devil's Hairpin
1956 Desatero přikázání
Miracle in the Rain
Serenáda
The Rack
Z nóbl společnosti
1955 The Girl Rush
The Scarlet Coat
We're No Angels
1954 Lucky Me
1953 Forever Female
Julius Caesar
Law and Order
The Golden Blade
1952 California Conquest
Captive City, The
Les Miserables
Scarlet Angel
Something to Live For
The Black Castle
Zajatec ze Zendy
1951 Hollywood Story
Lady Pays Off, The
My Favorite Spy
The Mating Season
The Redhead and the Cowboy
Up Front
1950 Cesta k úspěchu
Nancy Goes to Rio
September Affair
Tarzan and the Slave Girl
The Desert Hawk
1949 Shockproof
1948 Johanka z Arcu
Sealed Verdict
1947 Night Song
Pirates of Monterey
Pryč od minulosti
Road to Rio
Suddenly, It's Spring
1946 Heartbeat
Monsieur Beaucaire
Night and Day
1945 A Game of Death
Saratoga Trunk
1944 Can't Help Singing
Experiment Perilous
Lost in a Harem
1943 Fantom opery
The Desert Song
1942 Casablanca
1941 Občan Kane
1939 Tower of London
1938 Dobrodružství Robina Hooda
Tropic Holiday

TV seriály

1972 Search (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Hi Diddle Riddle (S01E01)
Jericho (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)

TV pořady

1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace