foto

Bernard Behrens

  • nar. 28.9.1926
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.9.2012 (85 let)
    Perth, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Anne of Green Gables: A New Beginning (TV film)
2001 Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Čekání na smrt
1999 The Life Before This
Top of the Food Chain
1998 Obhájci: Nenávist (TV film)
Svědectví krve (TV film)
1997 I'll Be Home for Christmas (TV film)
1996 A na Vánoce přišla láska (TV film)
Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Hostile Advances: The Kerry Ellison Story (TV film)
Matka noc
1995 Dědictví zla (TV film)
Remember Me (TV film)
1994 Incident na malém městě (TV film)
Lapeni v ráji
1993 Coming of Age (TV film)
Duch Niagary (TV film)
Pacient nula
1992 Příběh Dennise Littkyho (TV film)
1991 A Little Piece of Heaven (TV film)
1990 Christmas In America (TV film)
Detektiv Janek: Sedmkrát vražda (TV film)
Nádherní snílci
1989 Another Chance
To bude omyl (TV film)
1988 Dost slávy pro všechny (TV film)
1987 A Nest of Singing Birds
Covert Action (TV film)
Haunted by Her Past (TV film)
Taking Care
1986 A Deadly Business (TV film)
Christmas Eve (TV film)
1985 Turning to Stone (TV film)
1984 Nevěrně tvá
1983 In Defense of Kids (TV film)
Muž se dvěma mozky
Special Bulletin (TV film)
What's Up, Hideous Sun Demon
1982 Ohnivá liška
1981 Born to Be Sold (TV film)
Galaxie teroru
1980 Milující páry
The Changeling
Vzkříšení
1979 Friendly Fire (TV film)
1978 A Question of Guilt (TV film)
1977 Jiný muž, jiná šance
1976 Nepřemožitelný bukanýr
1966 Henry V (TV film)
Shattered Silence, The
1962 Alexander Galt: The Stubborn Idealist
1961 Macbeth (TV film)

TV seriály

2010 Living in Your Car (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
1998 Silver Surfer (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Black Harbour (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Na Jih Jihovýchod (S04E20)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Starting from Scratch (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Grandest Jewel Thief of Them All (S02E12)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Spiklenci (S07E05)
1977 CHiPs (TV seriál)
Meeting of Minds (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Listy smrti (S05E07)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)

Host

TV pořady

1985 Canadian Conspiracy, The (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky