Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy má i láska svůj vlastní život a on se s tím musí smířit. V sázce je nejen jeho politická kariéra, ale především jeho celý život. Pierce je ctižádostivý mladý muž, který má před sebou slibnou politickou kariéru. Během svých studií se zamiluje do krásné studentky Sarah, která však jednoho dne tragicky zahyne při teroristickém útoku. Ani devět let poté není Pierce schopen se s hroznou ztrátou vyrovnat a touží být opět se svou milovanou Sarah. Jeho bolest a touhy ho přivedou téměř na pokraj psychického zhroucení. V sázce je nejen jeho politická kariéra, ale především jeho celý život. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Ani moje oblíbenkyně, nádherná Jennifer nemůže tento mdlý film vytáhnout z vod čistého průměru. 50% ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hrozná ale hrozná sračka, nuda před smrtí. Příběh totálně o ničem, herci nebavily celé to bylo postaveno trochu mimo. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Drama s příměsí politiky podle stejnomenného románu amerického spisovatele Scotta Spencera, je předkládáno v mírně fádním a pomalém tempu, ale nejednoznačnost příběhu dává divákovi příslib překvapujícího zakončení. Škoda, že politické myšlenky, které svádí obě hlavní postavy v názorový střet (jemuž se chtějí i přes svá přesvědčení vyhnout), zpracovává scénář dost najivním způsobem, a že emocionální postoje postav (navzájem i navenek) nemají hlubší základy. Nakonec mne ale film bavil víc, než se na začátku zdálo. Kdyby chtěl někdo film sledovat jen kvůli účasti Eda Harrise, nechť ví, že jeho role spočívá pouze v minutovém vystoupení odstupujícího senátora zprostředkovaná v rámci samotného snímku jako pouhé televizní vysílání. 60% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Jennifer Connelly si postavu Sarah Williams zahrála dvakrát - v tomto filmu a dále ještě v Labyrintu. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama