foto

Jumi Tóma

  • nar. 20.12.1966 (52 let)
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen – Sakura to futacu no kuma
2015 Girls und Panzer gekidžóban
2011 Aa! Megami-sama!
Tales of Symphonia: The Animation – Sekai tógó hen
2010 Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower
Tales of Symphonia: The Animation – Tethe'alla Hen
2008 Nidžúmensó no musume
Ranma ½: Akumu! Shunmin kō
2007 Aa! Megami-sama! Tatakau tsubasa (TV film)
Tales of Symphonia The Animation
2005 Gekidžóban Air
Super Robot taisen: Original Generation – The Animation
2004 Interlude
Re:Cutey Honey
2003 Tenči mujó! Rjó'óki
2002 Angelique: Twin Collection
Futari ečči
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
Fušigi júgi: Eikóden
Pocket Monsters Crystal: Raikou ikazuči no densecu (TV film)
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
Gekidžóban Cardcaptor Sakura: Fúin sareta Card
Gekijōban Aa! Megami-sama!
Geobreeders 2: Mórjó júgekitai File-XX ransen toppa
Pikachu no fujujasumi
Tezuka Osamu ga kieta?! 20 seiki saigo no kaidžiken (TV film)
1999 Dennó sentai Voogie's Angel: Forever and Ever
Digimon Adventure gekidžóban
Pikachu tankentai
Pokémon 2: Síla jednotlivce
Street Fighter Zero: The Animation
1998 Maze bakunecu džikú: Tenpen kjói no giant
Maze bakunetsu jikū: Tenpen kyōi no Giant
Otoko wa curai jo: Toradžiró wasurenagusa (TV film)
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen
1997 Dennó sentai Voogie's Angel
Fušigi júgi: Dainibu
Tekken
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film)
1996 Dragon Quest recuden: Roto no monšó
Džigokudó reikai cúšin
Fušigi júgi
Ginga odžó-sama densecu Juna: Šin'en no Fairy
Gokindžo monogatari
Marriage
Power Dolls
The Hard: Bounty Hunter (TV film)
Tóšinden
Čódžin gakuen Gowcaizer: The Voltage Fighters
1995 Ginga odžó-sama densecu Juna: Kanašimi no Siren
Hadžimari no bókenšatači: Legend of Crystania
Iczer-Girl Iczelion
Sailor Victory
Socugjó: Graduation
1994 Dirty Pair Flash
Hello Kitty no šókódžo
Maps
Mars
Tenči mujó! Rjó'óki
Šónan džun'aigumi!
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R
Black Jack
Boku no čikjú o mamotte
Casshan
Fortune Quest: Jo ni mo šiawase na bókenšatači - herec, vyp.
1992 Boyfriend (TV film)
Candy Candy
D-1 Devastator
Ušio to Tora
Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
1991 Dark Cat
Detonator Orgun
Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Jungle Wars
Kidó senši Gundam F91
Magical Tarurúto-kun: Moeru! Júdžó no mahó taisen
Nindža rjúkenden
Šizuka naru Don: Jakuza Side Story
Šógakusei no júkai bóši: Jumi-čan abunai jo!
1990 Ankoku šindenšó Takegami
Onna senši Efe & Džira: Gude no monšó
1988 Ginga eijú densecu
1987 Bubblegum Crisis
Saint seija: Džašin Eris

TV seriály

2018 Sóten no ken: Regenesis (TV seriál)
2014 Girlfriend (Kari) (TV seriál)
2013 Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Girls und Panzer (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Mojašimon Returns (TV seriál)
Nacujuki Rendezvous (TV seriál)
2010 Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
2009 Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Slayers Evolution-R (TV seriál)
2008 Kurokami: The Animation (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
2007 Eikoku koi monogatari Emma: Molders hen (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Příběhy z hnojárny (TV seriál)
2006 Aa! Megami-sama! Sorezore no cubasa (TV seriál)
Black Jack 21 (TV seriál)
Jamato nadešiko šiči henge (TV seriál)
Kami-sama kazoku (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kokoro no mezameru toki (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Air (TV seriál)
Eikoku koi monogatari Emma (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
2004 Hi no tori (TV seriál)
Monkey Turn (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
2003 Cinderella Boy (TV seriál)
Firestorm (TV seriál)
Narue no Sekai (TV seriál)
2002 .hack//SIGN (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Kokoro tošokan (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Noir (TV seriál)
2000 Baby Felix (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Turn A Gundam (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Brain Powerd (TV seriál)
Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Džikú tantei Genši-kun (TV seriál)
Lost Universe (TV seriál)
Nessa no haó Gandalla (TV seriál)
Á! Megami-sama! Čiččai tte koto wa benri da ne! (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ie naki ko Remi (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Slayers Next (TV seriál)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
Gokindžo monogatari (TV seriál)
Romeo no aoi sora (TV seriál)
Slayers - Lina, postrach banditů (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Ranma ½ OAV (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Densecu no júša Da Garn (TV seriál)
Flanders no inu: Boku no Patrasche (TV seriál)
Hime-čan no ribbon (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1991 Dragon Quest: Dai no daibóken (TV seriál)
Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
1990 Lodoss tó senki (TV seriál)
Mašin eijúden Wataru 2 (TV seriál)
Táta sekáč (TV seriál)
1989 Jawara! A Fashionable Judo Girl (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
Transformers: Čódžin Master Force (TV seriál)
1986 Dragon Ball (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace