foto

Nicholas Hormann

  • nar. 22.12.1944 (74 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Peep World
2006 Stávka (TV film)
2003 Sixteen to Life (TV film)
1999 Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1998 Christmas Path, The
1997 Walton Easter, A (TV film)
1993 Odd Couple: Together Again, The (TV film)
1990 Call Me Anna (TV film)
1989 Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
1986 Do vlastních řad (TV film)
1984 It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
The Return of Marcus Welby, M.D. (TV film)
1981 Malá, menší, ještě menší
Margin for Murder (TV film)
Ruka
1980 OHMS (TV film)
1979 Kramerová versus Kramer
Stone (TV film)

TV seriály

2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
První dny (S05E02)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Meet 'n' Greet (S04E05)
2007 Médium (TV seriál)
Very Merry Maggie (S03E10)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
100,000 Airplanes (S03E11)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
1998 Encore! Encore! (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pick (S04E13)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Studio 5-B (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Probe (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Hard Copy (TV seriál)
Popcorn Kid, The (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace