foto

Paweł Małaszyński

  • nar. 26.6.1976 (43 let)
    Szczecinek, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Noc plná zázraků 2
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
Jack Strong
2013 Sęp
2011 Noc plná zázraků
2010 Ciacho
Legenda o létajícím Cypriánovi
Létající prasata
Weekend
2007 Katyň
Świadek koronny
2003 Biala sukienka (TV film)
2002 Pianista
2001 Kameleon

TV seriály

2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (4)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Pravda o Konstancii (E10)
Sebevrazi (E09)
Zlaté jablko (E08)
další epizody (10)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Natura zła (E12)
Trzecie jest przerażenie (E11)
Samobójstwo synchroniczne (E10)
další epizody (12)
2014 Lekarze (TV seriál)
Powrót (S04E01)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
Pod Twoją ochroną (S03E10)
další epizody (19)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (13)
Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
další epizody (13)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (12)
2008 Figo fago (TV seriál)
2006 Oficerowie (TV seriál)
2004 Oficer (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Kus ledu (E05)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky