foto

Paweł Małaszyński

  • nar. 26.6.1976 (44 let)
    Szczecinek, Województwo zachodniopomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Noc plná zázraků 2
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
Jack Strong
2013 Sęp
2011 Noc plná zázraků
2010 Ciacho
Legenda o létajícím Cypriánovi
Létající prasata
Weekend
2007 Katyň
Świadek koronny
2003 Biala sukienka (TV film)
2002 Pianista
2001 Kameleon

TV seriály

2020 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S16E03)
Episode 2 (S16E02)
Episode 1 (S16E01)
Usta usta (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2019 Mały Grand Hotel (TV seriál)
Duchy (E05)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (11)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Pravda o Konstancii (E10)
Sebevrazi (E09)
Zlaté jablko (E08)
další epizody (10)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Natura zła (E12)
Trzecie jest przerażenie (E11)
Samobójstwo synchroniczne (E10)
další epizody (12)
2014 Lekarze (TV seriál)
Powrót (S04E01)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
Pod Twoją ochroną (S03E10)
další epizody (19)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (13)
Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
další epizody (13)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (12)
2008 Figo fago (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Trzeci oficer (TV seriál)
Tak zginął (E13)
Mechanizm zegarowy (E12)
Teoria spisku (E10)
další epizody (6)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Tak mogło być (E14)
Słowo honoru (E12)
Paszport (E11)
další epizody (13)
Magda M. (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
další epizody (19)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)
2004 Oficer (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Kus ledu (E05)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky