foto

Micuaki Madono

  • nar. 28.7.1964 (54 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Engine Sentai Go-onger: 10 Years Grandprix
Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Handó
Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Ódó
Jú jú hakušo: Kanzen šinsaku Animation
2017 Hagane no renkindžucuši
2014 Saint seija: Legend of Sanctuary
2012 Code Geass: Hangjaku no Lelouch - Nunnally in Wonderland
Persona 4 The Animation: The Factor of Hope
2011 Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
2010 Fate/stay night
Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works
Toriko: Barbarian Ivy wo hokaku seyo!
2009 Pjú to fuku! Jaguar: Ima, fuki ni jukimasu
2008 Code Geass: Hangjaku no Lelouch Special Edition – Black Rebellion
Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
Inujaša: Kuroi Tessaiga
Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 3
Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 4
2007 Initial D: Battle Stage 2
Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 1
Jawaraka sangokuši cukisase!! Rjofuko-čan 2
2006 Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
Hadžime no ippo: Champion Road (TV film)
Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
2002 Angelique: Twin Collection
Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
Tenči mujó! GXP
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
Yūsha ō GaoGaiGar: Final
eX-Driver
1999 High School Aurabuster: Hikari no mezame
Čiisana kjodžin Microman
1998 Elf ban kakyūsei
Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness
1997 Jakumo tacu
Sakura cúšin
Ultra njan: Hošizora kara maiorita fušigi neko
1996 Eiga Doraemon: Nobita to Ginga Express
Ganso bakurecu hunters
1995 Azuki-čan
Dragon Knight gaiden
Rakušó! Hyper doll
Tóma kidžin den oni
1994 Tenči mujó! Rjó'óki
1992 Handsome na kanojo
Kjó kara ore wa!!
Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!!
Ruriiro Princess
1991 Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!
1990 Kidó keisacu Patlabor
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2016 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei Herz! (TV seriál)
Go! Princess Precure (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Persona 4: The Golden Animation (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Devil Survivor 2 The Animation (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Meganebu! (TV seriál)
2012 Btooom! (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2011 Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
2010 Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
2009 Cross Game (TV seriál)
Darker than Black: Rjúsei no Gemini (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
2008 Akikan! (TV seriál)
Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Himicu: The Revelation (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
2007 Buzzer Beater (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
2006 Air Gear (TV seriál)
Busó renkin (TV seriál)
Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Džošikósei (TV seriál)
Fate/stay night (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Nerima Daikon Brothers (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Rakugo ten'njo Ojui (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2005 Buzzer Beater (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Gun x Sword (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Okusama wa džošikósei (TV seriál)
Yūsha ō GaoGaiGar: Final Grand Glorious Gathering (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Bókjaku no senricu (TV seriál)
Gantz (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
Tetsujin nijûhachi-gô (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Crush Gear Nitro (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Mujin Wakusei Survive (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Patapata hikósen no bóken (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Adžimu: Kaigan monogatari (TV seriál)
Beyblade (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
X (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Bomberman B-Daman: Bakugaiden victory (TV seriál)
Kakjúsei (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Pet Shop of Horrors (TV seriál)
1998 Bomberman B-Daman Bakugaiden (TV seriál)
Eat-Man '98 (TV seriál)
Lost Universe (TV seriál)
1997 Fortune Quest L (TV seriál)
Júša ó GaoGaiGar (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Idžiwaru bá-san (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
1995 Azuki-čan (TV seriál)
Bakurecu Hunter (TV seriál)
Kišin dódži Zenki (TV seriál)
Ninkú (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Hime-čan no ribbon (TV seriál)
Salad džú júši Tomatoman (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Jú jú hakušo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace