foto

Ed Gilbert

  • nar. 29.6.1931
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 8.5.1999 (67 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Father Frost
1986 Transformers: The Movie
1973 Howzer
Incident at Vichy (TV film)
The Norliss Tapes (TV film)
1971 Johnny si vzal pušku
1965 36 Hours

TV seriály

1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Bundování v knihovně (S10E23)
1993 Animáci (TV seriál)
1985 Jem! (TV seriál)
Kissyfur (TV seriál)
1984 Off the Rack (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál) - herec, a.z.
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1990 The Making of 'Dances with Wolves' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace