foto

Ed Gilbert

  • nar. 29.6.1931
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 8.5.1999 (67 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Father Frost
1990 TaleSpin: Plunder & Lightning (TV film)
1986 Transformers: The Movie
1973 Howzer
Incident at Vichy (TV film)
The Norliss Tapes (TV film)
1971 Johnny si vzal pušku
1965 36 Hours

TV seriály

1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Bundování v knihovně (S10E23)
1993 Animáci (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Robin's Reckoning: Part I (S01E51)
1991 Letohrátky (TV seriál)
Létající Hejlové (E65)
Návrat do minulosti (E64)
Maličko a neuzříte mě (E63)
další epizody (22)
1990 Letohrátky (TV seriál)
Dámská jízda (E27)
Všechno nebo nic (E26)
Legendární větrostop Janda (E25)
další epizody (27)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
Špionem proti svojí vůli (S01E62)
Kačer z Aquatrazu (S01E15)
1985 Jem! (TV seriál)
Kissyfur (TV seriál)
1984 Off the Rack (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Jako Fénix z popela (S01E01)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál) - herec, a.z.
1976 Three's Company (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Wonder Woman Meets Baroness Von Gunther (S01E02)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1990 The Making of 'Dances with Wolves' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky