foto

Aleksa Palladino

  • nar. 21.9.1980 (38 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Aleksa Palladino se narodila a vyrostla v New Yorku. Svou hereckou kariéru započala již ve čtrnácti letech. Její první rolí byla postava šestnáctileté dívky ve snímku MANNY & LO, kde si zahrála po boku Scarlett Johansson. Záhy poté obdržela několik dalších filmových rolí. V roce 2000 se mihla seriály LAW & ORDER a THE SOPRANOS.

V roce 2003 se přestěhovala do Los Angeles a vzala si Devona Churche, se kterým později založili hudební skupinu Exitmusic. Debutové album vydali v roce 2007, další následovalo v roce 2010. Pokračovala ale i v hraní. Zmiňme FIND ME GUILTY s Vinem Dieselem z roku 2006 nebo BEFORE THE DEVIL KNOWS YOU'RE DEAD z roku 2007.

Roku 2010 se, téměř bez informací, zúčastnila konkurzu na roli v připravovaném seriálu HBO. Tento seriál, produkovaný a z části režírovaný Martinem Scorsesem, nese název BOARDWALK EMPIRE a stal se událostí roku. Ztvárnila zde postavu Angely, partnerky Jimmyho Darmodyho (Michael Pitt) a matky jejich společného dítěte.

Její kariéra je dobře nastartovaná a my se můžeme těšit na další skvělé role.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Holidays
The Veil
2014 Rose
The Midnight Swim
2011 The Wrong Ferarri
2009 Baker
2007 Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
Pach krve 2: Cesta nikam
The Picture of Dorian Gray
2006 Dokažte mi vinu
Spectropia
2005 Kruh 2
2004 Přijetí
2003 Úsměv Mony Lisy
2001 Lonesome
Storytelling
Tanec v domě
2000 Red Dirt
1999 Hýčkaná nevinnost
1998 Adventures of Sebastian Cole, The
Celebrity
Second Skin
Vášeň a zrada
Wrestling with Alligators
1997 Number One Fan
1996 Manny & Lo

TV seriály

2019 The Loudest Voice (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2018 One Dollar (TV seriál)
Jenny Ludlow (E05)
Chelsea Wyler (E04)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Kali (S02E09)
Limbo (S02E08)
další epizody (10)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Corpse De Ballet (S02E15)
2013 Darebák (TV seriál)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Broskve z Georgie (S02E10)
Dvě lodě a záchranný člun (S02E08)
další epizody (8)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Návrat k normálu (S01E12)
Pařížská zeleň (S01E11)
Smaragdové město (S01E10)
další epizody (11)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyřízený (S08E13)
2005 Médium (TV seriál)
Sweet Dreams (S02E05)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Neznámí muži tmavé pleti (S05E09)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Blaze (S14E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Náš člověk (S01E13)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
2000 Lovkyně (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace