foto

Preston Bailey

  • nar. 25.7.2000 (16 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Určitě pro mnoha lidi nepříliš známý Preston Bailey se narodil 25. července 2000, ale za sebou už má velice cenné zkušenosti z TV průmyslu. Objevil se například v TV seriálech jako Vražedná čísla, Myšlenky zločince a Jak jsem poznal vaši matku.

Jeho zatím asi nejvíc známá role je v TV seriálu Dexter, kde hraje postavu nevlastního syna Dextera Morgana (Michael C, Hall) jménem Cody Bennett. V letech 2009 a 2010 se objevil ve filmech Děti kukuřice a Podivíni a v roce 2011 natočil film Judy Moody and the Not Bummer Summer. Preston má staršího sourozence jménem Brennan Bailey který rovněž hraje.

Marek "jurama525" Juras

Herecká filmografie

Filmy

2017 Across My Land
Apologist, The
William Froste
2016 Hledá se Dory
2014 By God's Grace
In Your Eyes
Všechny cesty vedou do hrobu
2013 Country Christmas Story, A (TV film)
2011 Nela Náladová zachraňuje prázdniny
2010 Podivní
Whoop Ass
2009 Děti kukuřice (TV film)
2008 Hra na utrpení
Nic než pravda

TV seriály

2012 Dexter (TV seriál)
Argentina (S07E08)
Sketchy (TV seriál)
2010 Dexter (TV seriál)
The Big One (S05E12)
Hello, Bandit (S05E02)
My Bad (S05E01)
2009 Dexter (TV seriál)
The Getaway (S04E12)
Lost Boys (S04E10)
Hungry Man (S04E09)
další epizody (11)
2008 Dexter (TV seriál)
Do You Take Dexter Morgan? (S03E12)
The Damage a Man Can Do (S03E08)
Easy as Pie (S03E07)
další epizody (8)
2007 Dexter (TV seriál)
The British Invasion (S02E12)
Left Turn Ahead (S02E11)
There's Something About Harry (S02E10)
další epizody (12)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sloupy (S02E13)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace