foto

Norman Buckley

  • nar. 25.11.1955 (63 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Pregnancy Project, The (TV film)

TV seriály

2018 Life Sentence (TV seriál)
Who Framed Stella Abbott? (E06)
Dynasty (TV seriál)
Promises You Can't Keep (S01E12)
2017 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
A Star Is Torn (S01E02)
Quantico (TV seriál)
LNWILT (S02E14)
Zoo (TV seriál)
Drop It Like Its Hot (S03E05)
Prolhané krásky (TV seriál)
Choose or Lose (S07E18)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
How to Stay Alive in the Woods (E05)
Zoo (TV seriál)
Hadi (S02E05)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Pouliční krysy (S06E05)
Prolhané krásky (TV seriál)
Along Comes Mary (S07E05)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Nebezpečná zatáčka (S07E02)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Popped Pugilist (S01E14)
Prolhané krásky (TV seriál)
Songs of Experience (S06E03)
Songs of Innocence (S06E02)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eight (S01E08)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
What Storm Is This That Blows So (E10)
The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Someone's Little Sister (S02E10)
Things Unknown (S02E01)
další epizody (4)
Prolhané krásky (TV seriál)
Běž, Ali, Běž (S05E06)
Miss Me x100 (S05E05)
Útěk z New Yorku (S05E01)
další epizody (4)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
Dangerous Territory (S01E05)
The Fosters (TV seriál)
Saturday (S01E06)
Laskavý dotek (TV seriál)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
Prolhané krásky (TV seriál)
Teď mě vidíš, teď už ne (S04E12)
Čas tváře (S04E04)
Kočičí kolébka (S04E03)
další epizody (4)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
The Cold Hard Truth (S01E06)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jiskření (S02E09)
Záměna (TV seriál)
The Art of Painting (S01E18)
Prolhané krásky (TV seriál)
To, co zbylo z 'A' (S03E06)
Módní barva krev (S03E02)
Skrz nebezpečí, nástrahy a pasti (S02E14)
Super drbna (TV seriál)
Všechny zlé věci (S06E06)
Salon mrtvých (S05E20)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Chci se přiznat (S02E11)
Pod povrchem (S02E07)
Loučení (S02E02)
další epizody (6)
Super drbna (TV seriál)
Zatímco jsi nespala (S04E16)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Všude dobře, na plese absolventů nejlíp (S01E06)
Už mě slyšíte? (S01E04)
Chuck (TV seriál)
Chuck a prsten se zirkonem (S04E03)
Super drbna (TV seriál)
Nová studentka (S04E03)
Bývalí manželé a manželky (S03E21)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Rockville CA (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
Super drbna (TV seriál)
Prvák (S03E02)
Super drbna se loučí (S02E25)
Věk proradnosti (S02E18)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Tom Sawyer (S02E05)
Super drbna (TV seriál)
Čekání na nové útočiště (S02E06)
Mnoho povyku pro nic (S01E18)
Skandál (S01E13)
2007 Greek (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Maškarní bál (S01E06)
O.C. (TV seriál)
The Case of the Franks (S04E13)
2006 O.C. (TV seriál)
The Earth Girls Are Easy (S04E08)
The Day After Tomorrow (S03E20)
The Pot Stirrer (S03E13)
2005 O.C. (TV seriál)
The Risky Business (S02E18)

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Lhostejnost
Souboj o vše (TV film)
2001 Hladová noc
2000 Ať žijí Beatles (TV film)
Labor Pains
Magická zbraň (TV film)
1999 Brzy to přijde
Happy Texas
Swing
1998 Alarm
Dítě na prodej (TV film)
Montana
Samotáři v New Yorku
1997 Little City
Riot (TV film)
Rybárna (TV film)
Sám (TV film)
1996 V pasti
1995 Dillinger and Capone
Sawbones (TV film)
Slave of Dreams (TV film)
1994 Hodiny před smrtí
Ocelová aréna
Phantasm III: Lord of the Dead
1991 Silent Night, Deadly Night 5: Smrtící hračky
1990 Ohnivá eskadra
1989 Vítězství ducha
1977 Ilegální přistěhovalec

TV seriály

2008 Middleman, The (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a helikoptéra (S01E02)
Pilot (S01E01)
2006 O.C. (TV seriál)
The Metamorphosis (S04E04)
The Man of the Year (S03E24)
The College Try (S03E22)
další epizody (4)
2005 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah (S03E10)
The Anger Management (S03E07)
The Last Waltz (S03E04)
další epizody (11)
2004 O.C. (TV seriál)
The SnO.C. (S02E05)
The New Kids on the Block (S02E03)
The Distance (S02E01)
další epizody (9)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Secret (S01E12)
The Perfect Couple (S01E10)
další epizody (8)
2002 Fastlane (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace