Reklama

Reklama

Vítejte na univerzitě v Colby, kam právě nastoupila skromná a nesmělá Alicia, která se chce stát právničkou. Když se setká s oblíbenou kráskou Hadley a přijme ji mezi sebe kroužek těch nejlepších, Aliciino nadšení nezná mezí. O to horší pak je zjištění, že její noví přátelé se pohybují po velmi tenkém a nebezpečném ledě. Vyšetřování vraždy, související s podivným studentským projektem, ukáže nečekané souvislosti a vede k šokujícímu odhalení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

castor 

všechny recenze uživatele

Budování napětí tvůrcům nic neříká, předem jasná a viditelná zápletka a k tomu dospívání plné náhodných známostí a nelogických děr, aneb, otec mě zneužíval, tak si to pojď rozdat.. Herci nemají co hrát (zejména u Dominique Swain je to škoda), přesto se tváří jako zkušení profesionálové, scénárista jim do úst vložil navíc dialogy tak plytké, že začátek věty si místy vyloženě protiřečí s jejím koncem. Bizarní a zmatená jednohubka pro osamělé, co po večerech nemají do čeho píchnout!! ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Ten film nebyl úplně špatný, ale Mia Kirshner, jako nevinná oběť? Ale prosím Vás to jako vážně? Mrchy tam byly všechny a lezly mi na nervy, jediná, která mě zaujala byla Meredith M. Černošský policajt byl teda úplný omyl! Aspoň, že film docela odsýpal a pro filmy ze školního prostředí mám slabost. Škoda, že nijak nepřekvapil. ()

Reklama

BluT 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je libově mimo. Navíc jsem pořádně nestih začátek, tak jsem to měl trochu komplikovanější, ale možná mi to prospělo a jinak bych se nudil. Čtyři hvězdy dávám spíš z hecu - nějaký scény byly prostě vtipně vadný a obě hlavní herečky jsou super. Celou dobu jsem se vlastně i bavil, jen závěr byl trapně popisnej a tak nějak nudnej. 62% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako bych to už někdy viděl. Dívka ležící v nemocnici v hodně špatném stavu a jeden detektiv/šerif/policista, který dostane za úkol spojit všechny vyprávění a tvrzení přátel i nepřátel v objetí v souvislý příběh o tom co se doopravdy stalo. Jaký je výsledek? Kromě jedné lesbické rychlo scénky, šíleně vypadajících, vychrtlých a bohatých školaček velké prázdno. Fakt, že člověka, který se všemu chce dostat na kloub hraje Taye Diggs ( příjemný protějšek pro Bale v Equilibiru) a jednu z kamarádek oběti Dominique Swain (úžasná lolita, která sváděla Jeremy Ironse) je příjemný na první pohled, ale při sledování filmu je to noční můra. Natočit to s herci, kteří nikomu nic neříkají by možná bylo lepší. ()

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Podle mě podhodnocenejch film. Holky bohatých rodičů (kteří na ně nemaj čas) si zpříjemňují studium chlastem, drogama a sexem s kdekým... A pak když k sobě přiberou holku premiantku z chudý rodiny... SPOILER Docela mě dostalo, že z puťky se vyklubala vypočítavá svině, která navíc rozvrátí vztahy všech svých kamarádek. Ani se nedivím, že jí někdo usiloval o život (i když původní záměr byl mírnější). Samozřejmě je otázka nakolik by bylo reálné, že by otec dal přednost kamarádce své dcery a ještě by svou dceru před cizí holkou ponižoval ("Zavolej jí a pogratuluj.") Ale celkově zajímavá detektivka. Navíc se mi líbilo jak Mia Kirshner hrála. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama