foto

Bayne Gibby

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lady Bird
Secs & Execs (TV film)
2011 Love Is Retarded
2007 Murderess

TV seriály

2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Six (E06)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I Never Want to See Josh Again (S03E05)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
2013 Mé nové Já (TV seriál)
Agent změny (S02E08)
Bez pochyb (S02E07)
Jediné, co jsem chtěla (S02E06)
další epizody (7)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Hlavně nezávazně (TV seriál)
Mé nové Já (TV seriál)
Spálit to (S01E10)
Soudružnost (S01E08)
Osamělí duchové (S01E07)
další epizody (6)
Shameless (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrá zpráva (S04E03)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Budiž světlo (S06E13)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace