foto

Bayne Gibby

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lady Bird
Secs & Execs (TV film)
2011 Love Is Retarded
2007 Murderess

TV seriály

2018 Chirurgové (TV seriál)
Broken Together (S15E02)
2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Six (S01E06)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I Never Want to See Josh Again (S03E05)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
The Real Santa (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vynálezce v rybníku (S11E03)
2014 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Cooks in the Desert (S02E06)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Rodina nade vše (S03E06)
Boj o sympatie (S03E05)
Teď nebo nikdy (S02E20)
další epizody (4)
Mé nové Já (TV seriál)
Agent změny (S02E08)
Bez pochyb (S02E07)
Jediné, co jsem chtěla (S02E06)
další epizody (7)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Hlavně nezávazně (TV seriál)
Mé nové Já (TV seriál)
Spálit to (S01E10)
Soudružnost (S01E08)
Osamělí duchové (S01E07)
další epizody (6)
Shameless (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Galentine's Day (S02E16)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrá zpráva (S04E03)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Cestovní horečka (S02E15)
Koukej se sebrat (S02E14)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Does Another Classic Leno (S01E13)
Valerie Shines Under Stress (S01E12)
Valerie Stands Out on the Red Carpet (S01E11)
další epizody (8)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Budiž světlo (S06E13)

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky