foto

Jim Kouf

  • nar. 24.7.1951 (67 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Hra peněz
Vasos De Papel
2010 Fork in the Road, A
2004 Lovci pokladů
Taxi
2002 Sněžní psi
1998 Křižovatka smrti
1997 Gang policajtů
1995 Operace Slon
1993 Sledování
1989 Špatně zorganizovaná loupež
1987 Policejní dohled
Tajemné zlo
1986 Zázraky
1985 Shaker Run
Tajná ctitelka
1984 Boj na řece
Dovolená snů
Last of the Great Survivors (TV film)
1983 Třída
White Water Rebels (TV film)
1982 Pink Motel
1981 The Boogens
Utilities
Wacko

TV seriály

2017 Grimm (TV seriál)
Konec (S06E13)
Důvěra (S06E02)
Uprchlík (S06E01)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Pilot (E01)
Grimm (TV seriál)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Věřící (S05E16)
V černém lese (S05E12)
další epizody (4)
2015 Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Totožnost: Grimm (S05E01)
Portál (S04E21)
další epizody (6)
2014 Grimm: Love Is in the Air (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Chapadla chobotnice (S04E02)
Díky za vzpomínky (S04E01)
Ctižádostivá blondýna (S03E22)
další epizody (6)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Posttraumatický Zombie syndrom (S03E02)
Nevděční mrtví (S03E01)
Goodnight, Sweet Grimm (S02E22)
další epizody (6)
2012 Grimm (TV seriál)
Season of the Hexenbiest (S02E12)
The Kiss (S02E02)
Bad Teeth (S02E01)
další epizody (7)
2011 Grimm (TV seriál)
Danse Macabre (S01E05)
Bears Will Be Bears (S01E02)
Pilot (S01E01)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Collector (S02E20)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Cat's Claw (S02E11)
Giving Up the Ghost (S02E10)
2003 Manipulátor (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Fork in the Road, A
1997 Gang policajtů
1989 Špatně zorganizovaná loupež
1986 Zázraky

TV seriály

2017 Grimm (TV seriál)
Stromoví lidé (S06E09)
2015 Grimm (TV seriál)
Portál (S04E21)

Herecká filmografie

Filmy

1981 Wacko

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Grimm (TV seriál)
Konec (S06E13)
Zerstörer přichází (S06E12)
Za zrcadlem (S06E11)
další epizody (13)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Zlá noc (S05E20)
další epizody (16)
2015 Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Král krys (S05E05)
Souboj o krásnou pannu (S05E04)
další epizody (20)
2014 Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
O Grimmovi, který ukradl Vánoce (S04E07)
Dálnice plná slz (S04E06)
další epizody (22)
2013 Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Kanálníci (S03E07)
Posedlý (S03E06)
další epizody (18)
2012 Grimm (TV seriál)
Season of the Hexenbiest (S02E12)
To Protect and Serve Man (S02E11)
The Hour of Death (S02E10)
další epizody (27)
2011 Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
The Three Bad Wolves (S01E06)
Danse Macabre (S01E05)
další epizody (7)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Grimm: Love Is in the Air (TV seriál)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace