foto

Jadon Sand

  • nar. 2003

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 LEGO® příběh 2
2017 Brick Madness
2014 Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
LEGO® příběh
Pírkovo dobrodružství
The Boxcar Children
2013 Bukowski
Grave Secrets
Ledové království
Obhajoba Santy
2012 Raubíř Ralf
2011 The Measure of a Man
2009 Married Not Dead (TV film)

TV seriály

2019 Aféra (TV seriál)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
další epizody (11)
2018 LA to Vegas (TV seriál)
The Yips and the Dead (E02)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
další epizody (4)
2017 Aféra (TV seriál)
310 (S03E10)
309 (S03E09)
308 (S03E08)
další epizody (5)
2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
Aféra (TV seriál)
305 (S03E05)
304 (S03E04)
303 (S03E03)
další epizody (5)
2015 Aféra (TV seriál)
212 (S02E12)
211 (S02E11)
210 (S02E10)
další epizody (12)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
9 (S01E09)
8 (S01E08)
další epizody (10)
Americký táta (TV seriál)
Roger Passes the Bar (S11E01)
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
Goodwin Games, The (TV seriál)
2012 Bunheads (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Finta se třpytivou cetkou (S05E12)
2011 Farma Rak (TV seriál)
Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Superagent Oso: Tři zdravé kroky (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Baby Steps (S02E02)
2010 Famílie (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Can't Find My Way Back Home (S04E09)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dětské řeči (S06E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky