Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(116)

Obsahy(1)

První nový animovaný seriál z Disney Junior „Jake a piráti ze Země Nezemě“ je interaktivní seriál plný hudby sledující honbu za pokladem. Představí se v něm dětská posádka pirátské lodi – vůdce Jake a jeho kamarádi Izzy a Kubík. Seriál sleduje jejich dobrodružství v Zemi Nezemi, kde se snaží přechytračit dvě nechvalně známé postavy z klasické disneyovky Petr Pan – kapitána Hooka a Smeeho. Jake, kamarádi a jejich papoušek Skully prožijí v každé epizodě, kdy se plaví za skrytými poklady na lodi Bucky daleko od své skrýše na Ostrově Pirátů, dvě dobrodružství. Během toho pilují týmovou práci, řešení problémů a fyzičku – učí se manévrovat okolo Hooka a Smeeho, za splnění jednotlivých úkolů, jako je překonání bahnitého močálu, houpání se na vinné révě a sklouzávání vodopádů, dostávají zlaté mince. V seriálu uslyšíte originální pirátský rock – hudbu v podání The Never Land Pirate Band, složenou z Lorena Hoskinse a Kevina Hendricksona, jejich animovaná alter ega, Sharky a Bones, se objevují v každé epizodě a zpívají v ní pirátské písničky. Pirátští rockeři nazpívali také titulní píseň „Jake a piráti ze Země Nezemě“ a složili hudbu k seriálu. Každou epizodu uzavírá veselý videoklip zobrazující The Never Land Pirate Band, kteří zpívají písničku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

papaguy 

všechny recenze uživatele

Neškodné. Děcka si hrajou na piráty, jou-hou. Z výchovného hlediska tomu nejde nic vyčíst. Snad kromě vlezlé gamefikace - což je rádoby-interaktivita (sbírání dublonů - jakože s váá-šíí po-mo-cí). Recyklace postav někdy funguje, někdy ne. Trpaslík ze Sněhurky vypadá opravdu jako kdyby přišel z jiné pohádky. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Vím, že to není nic moc, ale děti to mají rády, a to dokonce i ty větší. Nejsem nijak odvázany z neustálého mamonářskeho přepočítávání zlatých dublonů, aniž by to mělo pro příběh smysl a vím že zbytek je prefabrikát a ty živé písničky s těmi dvěma mlamoji jsou opravdu děsné, ale znovu... dětem se to líbí. ()

Reklama

Rypley 

všechny recenze uživatele

Jako není to oscarový film. Ale pro děti super. Pěkné krátké příběhy, poučné a někdy i vtipné. Z mého pohledu taková alternativa Mickeyho klubíku, akorát že ten mi přišel někdy už fakt infantilní. Doporučuji všem rodičům a jejich dětem. Na slabé hodnocení zdejších znalců uměleckých filmů nedejte. Je to fajn. ()

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Z Hooka je udělaný krystalický debil, jeho pomocník je stejně hloupý trpajzlík co ho Disney zrecykloval ze Sněhurky, celý příběh je o dětech, které "řeší" "edukativní" "úkoly", na kterých se nic nenaučí, a z nebe se jim zjevují dublony. Účelem bylo poskytnout dvěma úchylům prostor pro nevkusný hudební exhibicionismus při závěrečných titulcích, který se bohužel dostane na oči dětem. Ony jsou samozřejmě nekritické, takže nepoznají, že je rodiče exponovali nejhlubšímu dnu, z kterého houfně odumírají mozky. (P.S. ona ta recyklace animací postav je reálná a ne zdánlivá, tím se fakt ušetří nějaký mrzký dolar). ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že vysílání Petra Pana v našich končinách je asi na úrovni prezentace Babičky publiku v USA, tak je tu pár droboučkých problémů, které ukazují neskutečný úpadek studia Disney a jeho mamonářskou taktiku "levně vyrobit, draho prodat". Vizuální podoba hrdinů je obšlehnutá z Malých Einsteinů, jeden z Hookových pirátských poskoků zase vypadá jako trpaslík ze Sněhurky, a zbytek je bohužel už tak typicky stylizovaný, že to jde brát jako prefabrikát. A k tomu je Hook kapitán pirát, co má vlastní privát, johohó ať teče rum, a kolik máme du-blo-nů, tradadá? Věřte mi, že až uvidíte jak se ve vzduchu objevují zlaté dublony za správnou odpověď nebo řešení v podstatě čehokoliv (aniž by se někdy jen náznakem vyřešilo, proč a nač se to vlastně děje...děti přece chtějí Hookovi zabránit v získání pokladu, tak je to logické, ne?), zjistíte, že kapitán Hook je vlastně jen takový trošku zlý ňouma, kterému nikdy nic nevyjde (kníže Ignor je vedle něj arcilotr), a vaše oko a ucho spočine na písničkových vsuvkách s živými hudebníky (dvěma pány - Lorenem Hoskinsem a Kevinem Hendricksonem - kteří mi "záhadně" připomněli Maxim Turbulenc), nepřijde vám ta předchozí věta tak nesmyslná;) Bohužel je to pořad nadmíru populární, sklízející vedle diváckých ovací i tenhleten "critical acclaim" včetně ceny za nejlepší pořad pro předškoláky (uhhh...), takže se ho asi jen tak nezbavíme. Pokud byste se divili, proč jsou Letadla tak neoriginální, tak vězte, že za obojím stojí stejný člověk. Filmy o Zvoněnce jsou proti tomu promyšlenými thrillery... už je mi zle z těchhle ubohostí a z toho kolik lidí se jich s odkazem na "vždyť je to jen roztomilá zábava pro malé děti" zastává a tím to celé podporuje. 20%, protože i když je to na pohled hezčí než třeba Mickeyho Klubík, obsahově je to katastrofa, která navíc udělala svojí předloze lobotomii. ()

Galerie (260)

Reklama

Reklama