foto

Craig Gellis

  • nar. 15.8.1975 (43 let)
    Framingham, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Muse
2015 Boned
2014 Looking for Lions
2013 Angie
2012 Free Samples
Thompsonovi: Hlad po krvi
2009 Lost & Found (TV film)
2008 Seznamte se s Davem
2007 Ledově ostří
Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
Pan tělocvikář
2006 Temný úsvit
2005 Hitched (TV film)
2004 Planet of the Pitts

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Uch/Opossum (S01E05)
Bat/Zotz (S01E04)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Better Living Through Chemistry (S02E13)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Nathaniel is Irrelevant (S03E13)
Oh Nathaniel, It's On! (S03E10)
Nathaniel Needs My Help! (S03E08)
2015 Stalker (TV seriál)
Salvation (E16)
Workaholics (TV seriál)
Wedding Thrashers (S05E09)
2013 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 22 (S04E01)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
A Priest, a Doctor and a Medium Walk Into an Execution Chamber (S01E12)
2004 Good Girls Don't... (TV seriál)
Neslavná (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Furious Gorge (S07E03)
2003 Eve (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Duše v ohrožení (S06E07)
2002 Fastlane (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2001 The Andy Dick Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace