foto

Cristián de la Fuente

  • nar. 10.3.1974 (46 let)
    Santiago, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hasta Que La Suerte Nos Separe
Imaginary Lines
Pobre familia rica
2019 A Christmas Wish (TV film)
2017 Vesmírné kuře
2015 Enamorándome de Abril
Lusers, los amigos no se eligen
2013 7 Años de Matrimonio
2011 ¿Alguien ha visto a Lupita?
2009 Ostrov Dawson 10
2005 Americký sen
Byla jednou jedna svatba
2004 Nevěra (TV film)
2003 Nominado, El
Zelené peklo
2002 Upíři 2: Nemrtví
2001 Formule!

TV seriály

2018 Fly (TV seriál)
2015 Devious Maids (TV seriál)
Anatomy of a Murder (S03E13)
Suspicion (S03E12)
Terms of Endearment (S03E11)
další epizody (12)
2012 Amor bravío (TV seriál)
Maldita (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Drag Me to Hell (S05E05)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Stand and Deliver (E05)
Uprchlíci (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (5)
Městečko Haven (TV seriál)
Přítel či nepřítel (S02E08)
Private Practice (TV seriál)
Blind Love (S04E13)
Heaven Can Wait (S04E12)
If You Don't Know Me by Now (S04E11)
2010 Ochrana svědků (TV seriál)
Fish or Cut Betta (S03E05)
Coma Chameleon (S03E03)
Father Goes West (S03E01)
Private Practice (TV seriál)
In or Out (S04E05)
2009 Corazón salvaje (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Don't Cry for Me Albuquerque (S02E15)
Once a Ponzi Time (S02E14)
Let's Get It Ahn (S02E13)
další epizody (10)
Bratři a sestry (TV seriál)
Marné naděje (S03E21)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
A Fine Meth (S01E12)
Stan by Me (S01E11)
To Serge with Love (S01E10)
další epizody (9)
2007 Como ama una mujer (TV seriál)
Fuego en la sangre (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Americké duo (S02E01)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Spolužáci (TV seriál)
The Class Gives Thanks (E09)
The Class Goes Trick-Or-Treating (E06)
The Class Gets Frozen Yogurt (E05)
další epizody (7)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nezákonně (S03E05)
Blesková vražda (S03E04)
Ztracený syn (S03E01)
další epizody (4)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Potíže (S02E03)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Eclipse de luna (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)

Dokumentární

2000 2000 ALMA Awards

Host

TV pořady

2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky